Microdoseren dag 2: Relaxen in het park

De tweede dag om te gaan microdoseren is alweer aangebroken. In de ochtend werd ik wakker bij Flowcharm en werkte wat aan mijn blog. Het was mooi weer. Ik had afgesproken met Gaia, een vriendin van me, om de dag door te brengen en de middag heerlijk in het park te besteden. Eerst even rustig wakker worden en ontbijten met Flowcharm om daarna wat aan het blog te werken. Flowcharm en ik namen beide 12mcg en ik ging ervandoor.

De weg naar het park

Op weg naar het park stopte ik eerst even bij de Albert Heijn om wat snacks te halen voor in het park, daarna vervolgde ik mijn weg. Tijdens het fietsen merkte ik dat ik wat alerter was. Waar ik normaal veel moeite heb ik het drukke stedelijke verkeer liep alles nu heerlijk synchroon. Ik had een stuk meer overzicht en inschattingsvermogen en een vrij aanwezig gevoel dat alles ‘klopte’. Het was hoe het was en het was heerlijk vredig. Ik genoot ervan en ben zelfs nog even gestopt om dit met Flowcharm te delen, hij was erg blij voor me.

Boa’s en politie

Eenmaal aangekomen in het park sloeg die stemming al snel om. Bij de ingang stond een tweetal BOA’s, enige meters achter hen stond een groot bord dat waarschuwde voor een boete van €390,- voor het overtreden van de anderhalve meter afstand regel. Ik ging bij het bord staan en belde Gaia om te kijken waar ze was. Ze gaf aan wel naar het bord toe te komen en gaf aan even op te hangen want er reed politie vlakbij haar en ze was op haar fiets aan het bellen. De net nog zo vredig uitziende wereld sloeg voor mij gelijk om in een ultra alerte staat.

De mate van controle stoorde me enigszins. Begrijp me niet verkeerd, corona is er, en het is een verdomd nare ziekte maar het voelt enigszins onderdrukkend om overal controlerende autoriteiten te zien. De ziekte verspreid zich minder snel met afstand, maar om als je daar even een fout in maakt een boete van €390,- te ontvangen vind ik onredelijk. Vooral omdat aan zo’n hoge boete automatisch een strafbeschikking. Deze ziekte is in mijn optiek een perfect middel voor de staat om meer controle op het volk te kunnen uitoefenen. Er reed zelfs een politiewagen rond in het park.

In het park

Niet veel later kwam Gaia aangelopen en gingen we op zoek naar een plekje om te zitten, Na een tijdje vonden we een mooi plekje, legden onze kleedjes en snacks neer en gingen heerlijk in de zon zitten.

Gaia was ook wel geïnteresseerd in het microdoseren en nam ook 18mcg. We genoten van de zon en de bomen. Trippen deden we niet maar alles was wel wat mooier en de bladeren van de bomen leken te glitteren in de zon. Gaia kwam met een leuk verhaal over meeuwen die in de winter hier komen overwinteren en in de ochtend met z’n allen bij de pont in Amsterdam-Noord verzamelen. Dit was erg fascinerend.

Avond

’s Avonds hebben we een emotioneel maar erg goed gesprek gevoerd. Ik denk dat dit werd versterkt door het microdoseren. We besloten naar mijn huis te gaan en hebben daar nog een lekker hapje gegeten om vervolgens de avond af te sluiten.

Conclusie

Ik stond meer open voor mooie dingen maar naast dat was het effect ook wel merkbaar. Zoals ook beschreven na dag 1, als je de dosis merkt is hij eigenlijk te hoog. Zo ook deze keer. Volgende keer ga ik voor de 5mcg.

Disclaimer: Dit artikel is bedoeld om mijn ervaringen te delen en/of om taboes te doorbreken. Ik probeer op geen enkele manier aan te zetten tot middelengebruik. Het is altijd goed om voorzichtig te zijn en je eigen gezonde verstand te gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven